I media – nasjonalt og internasjonalt
-

På toppen av Fløyen, 320 meter over havet, byr Fløirestauranten på panoramautsikt over Bergen sentrum, fjordene og landskapet rundt.
Les mer -

Et landemerke i Bergens kultur- og arkitekturarv, der Fløirestauranten forener byens historie med modernitet.
Les mer -

Prosjektet hos Paradis Helse hadde som mål å skape en lun, innbydende atmosfære med sporty friskhet og gjennomgående bærekraftige løsninger.
Les mer -

En ikonisk restaurant på Fløyen gjenoppstår med skandinavisk design, bærekraft og historisk sjel i en sømløs opplevelse.
Les mer -

100 års historie møter skandinavisk eleganse høyt oppe på Fløyen.
Les mer -

Restaurant Schou tilbyr et måltid for alle sanser i nyoppussede, tradisjonsrike lokaler.
Les mer -

Interiørkonseptet for Fløirestauranten fra Sol Design er bygget på temaet røtter, i betydningen forankring av verdier vi vil ta vare på.
Les mer -

Sol Design jobbet tett opp mot Fana Sparebank for å skape et banklokale ut fra bankens visjon: å være «Nær der du er».
Les mer -

Interiørarkitekt Sonja Solstrand sier at interiøret i Beckerwyc House er inspirert av naturen, med spesielt fokus på elementer fra havet.
Les mer -

En hundre år gammel restaurant vekket til live. Et historisk landemerke i Bergen har fått en moderne oppgradering – der eventyrsjarm møter moderne design.
Les mer -

Fløirestauranten i Bergen har gjenåpnet med skandinavisk design, bærekraft og historie – et møtested for natur, kultur og gode måltider med utsikt over byen.
Les mer -

Refleksjoner fra hav og vind inspirerer det moderne, maritime interiøret av Sol Design hos Mirabelle by Ørjan Johannessen.
Les mer -

Etter en storslått forvandling kombinerer den 100 år gamle restauranten historie, moderne design og bærekraft – med plass til hele 630 gjester over fire etasjer.
Les mer -

Fokus på å skape et arbeidsmiljø som kan inspirere kunder, leverandører og arkitekter ble grunnleggende for prosjektet av Sol Design.
Les mer