
Kryddar
Sted:
Bergen, NO
Type:
Restaurant
År:
2011
På Nesttun lå det en nedlagt fiskebutikk og en utflyttet lekebutikk vegg i vegg. A2G, Hordalands største leverandør av arbeidsrettede tjenester, vurderte lokalene og ønsket å gå i en ny retning og startet kafé med cateringvirksomhet.
Sol Design fikk i oppgave å utvikle et interiørkonsept, vurdere lokalenes potensial, og utarbeide en funksjonell planløsning. Målet var å skape et sted som både tilbød gode matopplevelser og imøtekom ulike kundebehov, samtidig som det la til rette for kompetansebygging innen restaurantbransjen gjennom arbeidstrening. For å oppnå dette var logistikk og funksjonalitet i planløsningen avgjørende.
Navnet Kryddar (krydder på ekte bergensk) ble valgt, og dette inspirerte en fargepalett med varme jord- og kryddertoner. Resultatet er en innbydende og inkluderende atmosfære som støtter både virksomhetens visjon og kundens opplevelse.